Vauriokorjaamo

Pro-Paint on täyden palvelun kolari- ja vauriokorjaamo Helsingin Tattarisuolla

Kolari- ja vauriokorjaus on monivaiheinen prosessi, jossa lukemattomien asioiden on osuttava kohdalleen. Ennen varsinaista korjauksen aloitusta ollaan lähetetty monet sähköpostit ja soiteltu puhelut saavuttaaksemme aloituspisteen. Tästä alkaa lupausten lunastus.

Auton kuuluu olla liikenteessä, eikä suinkaan korjaamon pihassa, joten homma käyntiin suunnitellusti ja hallitusti. Korjausten kesto vaihtelee, mutta meidän verstaalla keskimäärin lienee jossain kolmen arkipäivän nurkilla. Puskurin päädyn maalaus onnistuu tietysti vaikka päivässä.

Purkamisen yhteydessä saattaa tulla esiin rikkinäistä ”pikkusälää”, pesurinpumppua, kiinnikkeitä, parkkitutkaa tms. Lisätilauksen lähdettyä välittömästi näiden huomioiden jälkeen vältytään turhalta odottelulta ja auton seisottamiselta.

Tilanteet, joissa osan toimitusaika on todella pitkä, esim. 3 kuukautta, tai osaa ei ole saatavissa on otettava mielikuvitus käyttöön. Ketteryys on vahvuutemme tässäkin asiassa.

Haasteelliset korjaukset /osat ovat korjaamollemme ns. elämän suola - intohimo ja mielenkiinto pysyy paremmin yllä.

Auton komponenttien korjaus kokeneiden ammattilaisten toimesta takaa ennen kaikkea auton käyttäjien turvallisuuden ja näin myös tärkeän omaisuuden jälleenmyyntiarvon säilymisen.

Keskeinen tekijä korjauksessa on puitteet, joissa työ tehdään sekä ennen kaikkea asialleen omistautunut ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Käytössämme on mittava reservi nykyaikaisia nostimia ja jopa kaksin kappalein AUTOROBOT -korinoikaisupenkkejä, pistehitsauslaitteita, yhtään väheksymättä perinteisempiä sepän työkaluja.

Avoinna:
Ma - Pe 07:30 - 16:00

Yhteystiedot:
Akkutie 12, 00770 Helsinki

info@propaint.fi
030 636 4400 tai 010 3244 800

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomakkeen käyttäminen vaatii sivuston evästeiden hyväksymisen! Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com