Tuulilasin vaihto

 

Pro-Paint tarjoaa luotettavat tuulilasien vaihdot Helsingin Tattarisuolla

Tuulilasin asennus kannattaa teetättää aina luotettavalla ja kokeneella ammattilaisella, sillä etenkin uusimmissa automalleissa tuulilasin varusteluihin kuuluvat esimerkiksi sekä tuulilasin taakse sijoitettu kamera että sadetunnistin. Siksi suosittelemme hyödyntämään meidän osaamistamme, mikäli auton lasivahinko on päässyt syystä tai toisesta syntymään.

Huonokuntoinen tuulilasi on turvallisuusriski. Kivenisku tai pienempi särö tuulilasissa eivät aina vaadi akuuttia toimintaa, mutta lujempi osuma saattaa aiheuttaa sen, että säröt lähtevät pikku hiljaa etenemään. Etenkin näkökentän tielle osuvat säröt ja kiveniskut saattavat aiheuttaa ongelmallisia näköesteitä. 

Tuulilasin vaihdot

Joskus tuulilasin vauriot ovat niin isoja, että lasinvaihto kannattaa tehdä mieluummin riittävän ajoissa, kuin liian myöhään. Kyseessä voi olla kolarissa tuhoutunut tuulilasi, massiivinen halkeama tai yksinkertaisesti kulumisen myötä samentunut ja naarmuuntunut lasi. Myös katsastussäädökset ovat tiukentuneet, joten lasinvaihto voi tulla ajankohtaiseksi myös sitä kautta.

Tuulilasin vaihtoon tuodessa kannattaa muistaa kertoa kaikki tuulilasin toiminnot, kuten mahdollinen lämmitys, sadetunnistin, yläosan aurinkotummennus ym. Valikoimistamme löytyy kattavasti uusia tuulilaseja eri automerkeille ja -malleille.

 

Avoinna:
Ma - Pe 07:30 - 16:00

Yhteystiedot:
Akkutie 12, 00770 Helsinki

info@propaint.fi
030 636 4400 tai 010 3244 800

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomakkeen käyttäminen vaatii sivuston evästeiden hyväksymisen! Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com