Akkutie 12, 00770 Helsinki
Puh. 030 636 4400

Kaaritie 5, 06400 Porvoo
Puh. 010 3244 802

info@propaint.fi

Ota yhteyttä

Auton peltivauriot

Auton peltivauriot ovat kolarista tai omasta tai toisen autoilijan huolimattomuudesta aiheutuneita, yleensä kosmeettisia vaurioita ajoneuvosi ulkopinnassa. Yleensä niistä ei ole haittaa auton turvallisuudelle, mutta ne näyttävät ikävältä, heikentävät auton myyntiarvoa ja korjaamattomana myös altistavat auton pinnan esim. ruostumiselle, etenkin jos auton maalipinta on pahasti vioittunut.

Autojen peltivaurioiden korjaus on vankkaa ydinosaamistamme. Meillä on tarvittava laadukas kalusto ja kokeneet työmiehet, jotka korjaavat erilaiset peltivauriot autostasi, pakettiautostasi tai muusta kulkuneuvostasi ripeästi ja ammattitaitoisesti. Voit tuoda autosi korjattavaksi Vantaan kupeeseen Helsingin Tattarisuolle tai Porvoon korjaamollemme.

Peltivaurion korjaus

Ajoneuvon peltivaurion korjaus kannattaa hoitaa mahdollisimman pian kuntoon, jottei se ala keräämään ruostetta ja tee enempää vahinkoa kulkuneuvollesi. Peltivaurioiden korjaustyöt sisältävät mm. auton pellin lommolle menneiden osien suoristuksen, hiomisen, tasoituksen ja silotuksen vaurion koosta riippuen sekä mahdollisen maalipinnan uudelleen maalauksen. Ammattilaisen tekemät autopeltityöt ovat kannattava sijoitus autosi arvoon, ulkonäköön ja käyttöikään.

J.M. Pro-Paint Oy:n ammattilaiset arvioivat kulkuneuvosi peltivauriot ja antavat niiden korjauksen kustannusarvion joko paikan päällä tai lähetettyjen kuvien perusteella. Korjaamme niin pienet lommot ja naarmut kuin suuremmatkin peltivauriot huolellisesti ja tarkasti, nopealla aikataululla.

Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa, voit siis tulla korjauttamaan auton peltivauriot korjaamollemme riippumatta siitä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet. Korjauksen ajaksi saat meiltä myös edullisen sijaisauton käyttöösi. Korjaamomme sijaitsevat Helsingin Tattarisuolla sekä Porvoossa.

Sijaisauto

sijaisauto2Sijaisauto korjauksen ajaksi. Kysy tarjousta 

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

J. M. Pro-Paint Oy
Akkutie 5
00770 HELSINKI

Y-tunnus: 2125719-8
Puh: 09-3891142

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

J. M. Pro-Paint Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.