Akkutie 12, 00770 Helsinki
Puh. 030 636 4400

Kaaritie 5, 06400 Porvoo
Puh. 010 3244 802

info@propaint.fi

Ota yhteyttä

Auton korin oikaisu

Jos auton runko on vääntynyt kolarin tai muun onnettomuuden seurauksena ja haluat saada auton takaisin vanhaan muotoonsa, on edessä auton korin oikaisu. Rungon vääntymiä on hankala korjata itse laadukkaasti ilman asiantuntemusta ja hyviä työkaluja, joten varminta on kääntyä ammattitaitoisen korikorjaamon puoleen.

Auton korin oikaisu ammattilaisen toimesta takaa sen, että auto on myös kolarin jälkeen turvallinen käyttää ja se säilyttää jälleenmyyntiarvonsa. J.M. Pro-Paint Oy hoitaa vaativatkin, mittausta edellyttävät korinoikaisutyöt. Palvelemme kahdessa toimipisteessä Helsingin Tattarisuolla Vantaan kupeessa sekä Porvoossa.

Auton korivauriot kuntoon mallista ja merkistä riippumatta

Auton korivauriot ja niiden laajuus riippuvat aina kolarin laajuudesta ja auton merkistä ja mallista. Joskus selvitään pelkällä lommon ulosvedolla, usein tarvitsee myös vähintään silotella lommoja. Korin mittaus on aiheellista esimerkiksi silloin, kun oletetaan korin osien siirtyneen paikaltaan, esimerkiksi jos peltien päällekkäisliitokset, saumat tai sovitukset eivät istu paikalleen.

Henkilöautojen koreissa on useita eri materiaaleja, esimerkiksi muovia ja suurlujuusterästä. Nämä rakenteet ovat kiinni toisissaan mm. laserhitsaus-, niittaus- ja kovajuottamismenetelmillä, ja jokaisen näiden eri materiaalien käsittelyyn tarvitaan omat laitteet. Vanhoissa autoissa rakenteet ovat usein yksinkertaisempia, mutta mitä uudempi auto, sitä enemmän rakennetta pitää yleensä purkaa, jotta päästään käsiksi itse koriin.

Meillä on käytössämme kaikki nykyaikaiset välineet kuten oikaisupenkit, nostimet ja muut oikaisulaitteet sekä vankka ammattitaito erilaisten autojen korivaurioiden korjauksiin. Henkilöautojen korien lisäksi korjaamme mm. pakettiautojen, matkailuautojen ja asuntovaunujen koreja. Voit tuoda ajoneuvosi korivauriot korjattavaksi takuulla asiantunteville ja palveleville korikorjaamoillemme Helsinkiin ja Porvooseen.

Sijaisauto

sijaisauto2Sijaisauto korjauksen ajaksi. Kysy tarjousta 

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

J. M. Pro-Paint Oy
Akkutie 5
00770 HELSINKI

Y-tunnus: 2125719-8
Puh: 09-3891142

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

J. M. Pro-Paint Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.