Akkutie 12, 00770 Helsinki
Puh. 030 636 4400

Kaaritie 5, 06400 Porvoo
Puh. 010 3244 802

info@propaint.fi

Ota yhteyttä

Korikorjaamo hoitaa auton korikorjauksen

Menikö peltiä ryttyyn? Ei huolta, sillä korikorjaamo hoitaa auton korikorjauksen kokonaisvaltaisesti ja ammattitaitoisesta, olipa kyseessä sitten pienempi lommo tai isompikin vaurio. J.M. Pro-Paint Oy palvelee asiakkaitaan pääkaupunkiseudulla sekä Helsingin että Porvoon toimipisteissään. Olemme erikoistuneet muun muassa erilaisten maali-, muovi-, kori- ja peltivaurioiden korjaamiseen. Meillä auton korikorjaus hoituu kätevästi siis alusta loppuun vaurioiden määrästä tai vakavuudesta riippumatta.

Auton korin korjaus voi olla joskus edullisempaa kustantaa itse, sillä kaikkein pienimmissä vahingoissa ei ole kannattavaa käyttää autovakuutuksen korvauksia – jos vaihtoehtona omavastuuosuuden maksamiselle ja bonusten pienenemiselle on kustantaa korjaus itse, kannattaa asiaa harkita.

Ennen korjaustyöhön ryhtymistä kokeneet ammattilaisemme arvioivat korjauskustannukset paikan päällä tai jopa kuvien perusteella nopeasti ja kätevästi. Näin tiedät jo valmiiksi kokonaiskustannukset, eikä loppulasku pääse siten yllättämään sinua. Kustannusten alkuarvion perusteella pystyt myös päättämään, kannattaako remontti maksaa itse vai hyödyntääkö siihen kenties autovakuutusta.

Annamme työllemme kolmen vuoden takuun

Korikorjaamossamme auton rungon korjaus tapahtuu uusimpia menetelmiä ja työkaluja käyttäen. Suoritamme korikorjaukset tinkimättä laadusta, jonka ansiosta auto säilyy turvallisena ja jälleenmyyntiarvoltaan hyvänä tekemämme korjauksen jälkeen.

Helsingin ja Porvoon toimipisteillä palveleva J.M. Pro-Paint Oy on luotettava ja osaava vauriokorjaamo pääkaupunkiseudulla. Kun tarvitset korikorjaamon palveluita, käänny turvallisin mielin meidän puoleemme ja kerro rohkeasti, miten voisimme parhaiten palvella sinua. Jos haluaisit lisäksi tietää alustavaa hinta-arviota, lähetä meille hyvälaatuisia kuvia vauriosta eri kuvakulmista.

Esimerkkitöitä korikorjauksesta

Renault Megane -2000

View the embedded image gallery online at:
http://propaint.fi/korikorjaamo#sigProGalleriadc1ce2de98

Chevrolet Silverado

View the embedded image gallery online at:
http://propaint.fi/korikorjaamo#sigProGalleriaaf09e89558

View the embedded image gallery online at:
http://propaint.fi/korikorjaamo#sigProGalleriab9f77f4a0f

Vahingon sattuessa

Täytä vahinkoilmoitus helposti verkossa tai soita meille nro 010 3244 800, niin autamme sinua vahinkoasioissa.

Hinauspalvelu

Jos tarvitset hinausapua, soita numeroon

09 350 8550

http://www.hinausautokeskus.fi

J.M. Pro-Paint Oy

Akkutie 12, 00770 Helsinki
info@propaint.fi

Puh. 010 3244 800

Ma-To 07:30 - 17:00
Pe - 07:30 - 16:00

Varaa aika

Sijaisauto

sijaisauto2Sijaisauto korjauksen ajaksi. Kysy tarjousta 

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

J. M. Pro-Paint Oy
Akkutie 5
00770 HELSINKI

Y-tunnus: 2125719-8
Puh: 09-3891142

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

J. M. Pro-Paint Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.