Auton maalaustyöt Helsinki

Auton maalaustyöt on paras antaa ammattilaisen hoidettavaksi. Saat varmasti hyvää jälkeä - kauniin ja kestävän maalipinnan autollesi, juuri oikealla värisävyllä. Autosi säilyttää jälleenmyyntiarvonsa ja näyttää siistiltä, eikä ruoste pääse syömään vaurioitunutta maalipintaa. 

J.M. Pro-Paint Oy:n automaalaamo palvelee sinua kaikenlaisissa automaalaustarpeissasi sekä Helsingissä lähellä Vantaata että Porvoossa. Maalauskammioidemme ansiosta meidän ei tarvitse murehtia tilojen likaantumisesta vaan voimme keskittyä puhtaasti ajoneuvosi maalaamiseen. Teemme tarkkaa työtä, tavoitteenamme virheetön, uusi maalipinta ja tyytyväinen asiakas.

Maalivaurioiden korjaus suojaa autoasi ruostumiselta

Auton maalivaurioiden korjaus on helppo, nopea ja edullinen keino ehkäistä ruosteen muodostumista ja täten pidentää auton maalipinnan ikää. Kun teetät työn ammattilaisella, saat takuulla laadukkaan maalipinnan ja autosi jälleen nopeasti ehtaan käyttökuntoon.

Vaurioitunut maalipinta puhdistetaan, jotta siitä saadaan poistettua kaikki lika, maantiepöly ja rasva. Jos autosi on kärsinyt myös peltivaurioita, sisältyy työhön tässä vaiheessa myös lommojen oikominen ja tasoitus. Maalipinta hiotaan huolellisesti, jotta kaikki mahdollisesti muodostunut ruoste saadaan poistettua. Sitten tehdään tarpeelliset oikaisukittaukset ja tasoitukset sekä hienokittaukset. Tämän jälkeen pinta saa pohja- eli ns. hiomamaalin, jonka päältä pinta hiotaan. Ennen pintamaalia suoritetaan vielä pölynpoisto ja pesu, jotta lopullisesta pinnasta saadaan taatusti tasainen.

Maalipinnan korjaus käy helposti ammattilaiselta

Edellä kuvatut työvaiheet ovat kaikki äärimmäisen tärkeitä, jotta maalipinnan korjaus saadaan tehtyä onnistuneesti ja jälki on laadukasta. J.M. Pro-Paintin ammattilaisilla on auton maalaustöistä pitkä ja vankka kokemus, joten hallitsemme ja hoidamme jokaisen maalipinnan korjauksen työvaiheen tarkasti ja tottuneesti.

Voit huoleti luottaa meidän ammattitaitoomme ja osaamiseemme. Anna autosi maalivaurioiden korjaus meidän hoidettavaksemme, ja kohta ajelet jälleen uutuudenkiiltävällä autolla. Palvelupisteemme sijaitsevat Vantaan kupeessa Helsingin Tattarisuolla sekä Porvoossa. Ota yhteyttä!

Tutustu myös muihin palveluihimme:

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

J. M. Pro-Paint Oy
Akkutie 5
00770 HELSINKI

Y-tunnus: 2125719-8
Puh: 09-3891142

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

J. M. Pro-Paint Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.