Auton maalaus Helsinki

Auton maalaus Helsinki – Espoo – Vantaa -akselilla onnistuu helpoiten kun käytät hyväksesi alan ammattilaisen tarjoamia luotettavia palveluita. Olipa tarpeen sitten auton ylimaalaus tai pelkkä auton paikkamaalaus, autokorjaamo J.M. Pro-Paint Oy palvelee asiakkaitaan aina asiantuntemuksella.

Auton maalaukseen johtavia syitä voivat olla esimerkiksi kolarista aiheutuneet vauriot, ruoste tai naarmut. Me toteutamme niin pienet kuin suuretkin maalaustyöt laadusta tinkimättä ja kokeneiden ammattilaisten toimesta. Auton maalaus tapahtuu meillä kahdella toimipisteellämme, jotka sijaitsevat sekä Vantaan vieressä Helsingin Tattarisuolla että Porvoossa.

Me maalaamme henkilöautojen ohella myös muut ajoneuvot, kuten esimerkiksi pakettiautot, matkailuautot ja -vaunut sekä raskaan liikenteen ajoneuvot. Käytössämme on kaksi maalauskammiota (pienempi ja isompi), mikä mahdollistaa sekä pienten että isompien autojen ja ajoneuvojen maalaamisen ongelmitta.

Jos autoosi on päässyt syntymään pieniä naarmuja tai yksittäisiä kosmeettisia vaurioita, auton naarmujen korjaus tapahtuu helpoiten paikkamaalauksen avulla. Puhdistamme, hiomme ja tasoitamme naarmut sekä maalaamme ne piiloon täsmälleen samalla värisävyllä, jonka jälkeen ne ovat pelkkä ikävä muisto vain.

Auton maalipinnan korjaus tapahtuu toimestamme aina tarpeen mukaisesti. Jos esimerkiksi pelkkä paikkamaalaus ei riitä, tällöin suoritetaan kolarimaalaus; lommot ja vauriot oiotaan ja korjataan, jota vielä seuraa uusi ja näyttävä maalipinta.

Lopuksi auton pintakäsittely suojaa autosi tuoreen maalipinnan tai vanhan hyväkuntoisen maalauksen tehokkaammin ja lujemmin kuin yksikään tavallinen vaha. Pintakäsittely suojaa pieniltä kiveniskuilta ja varmistaa sen, että pinta pysyy kauniina ja kiiltävänä paljon kauemmin.

Jos auton maalaus Helsingissä, Espoossa, Vantaalla tai muualla pääkaupunkiseudulla tulee ajankohtaiseksi, käänny turvallisin mielin  J.M. Pro-Paint Oy:n puoleen. Varaa aika jo tänään!

View the embedded image gallery online at:
http://propaint.fi/auton-maalaus#sigProGalleriadc9645a148

J.M. Pro-Paint Oy

Akkutie 12, 00770 Helsinki
info@propaint.fi

Puh. 010 3244 800

Ma-To 07:30 - 17:00
Pe - 07:30 - 16:00

Varaa aika

Sijaisauto

sijaisauto2Sijaisauto korjauksen ajaksi. Kysy tarjousta 

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

J. M. Pro-Paint Oy
Akkutie 5
00770 HELSINKI

Y-tunnus: 2125719-8
Puh: 09-3891142

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

J. M. Pro-Paint Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.