Automaalaamo palvelee ammattitaidolla - Helsinki, Vantaa ja Porvoo

Onko autosi maalipinta ruosteessa ja kaipaa uutta käsittelyä? Vai onko auton maalaus ajankohtaista kolarin aiheuttamien peltivaurioiden vuoksi? 

Oli automaalauksen syy mikä tahansa, J.M. Pro Paint Oy:n automaalaamo hoitaa niin pienet kuin suuret maalaustyöt laadukkaasti, kokeneiden ammattilaisten toimesta. Palvelemme asiakkaitamme kahdessa toimipisteessä: Vantaan kupeessa Helsingin Tattarisuolla sekä Porvoossa. Auton maalaus J.M. Pro Paintissa on sinulle miellyttävä ja vaivaton kokemus!

Automaalaus myös matkailuautoille, asuntovaunuille ja raskaan liikenteen ajoneuvoille

Automaalaus sujuu meiltä tehokkaasti ja vaivattomasti, maalattiinpa koko auto tai pieni osa siitä. Käytössämme on pienempi ja isompi maalauskammio sekä viimeisimmät työvälineet, mikä mahdollistaa niin henkilö-, paketti- kuin matkailuautojen ja jopa raskaan liikenteen ajoneuvojen maalauksen. 

Paikkamaalaus häivyttää pienet naarmut, kolarimaalaus isot vauriot

Naarmujen maalaus ja poisto hoituu kätevästi paikkamaalauksella. Paikkamaalaus on paras vaihtoehto silloin, kun autossa on pieniä, uutta maalipintaa vaativia naarmuja. Puhdistamme, hiomme ja tasoitamme naarmut ja maalaamme kohdat täsmälleen oikealla värisävyllä.

Jos autosi on joutunut isompaan kolariin, J.M. Pro Paintin ammattitaitoinen kolarimaalaus takaa, että lommot ja vauriot korjataan ja oiotaan, ja autosi saa uuden, näyttävän maalipinnan. Olipa vahinko pieni tai suuri, me korjaamme sen asiantuntevasti. Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa, joten meillä asiointi on helppoa.

Pintakäsittely suojaa auton pintaa tehokkaasti

Auton pintakäsittely on normaalia ja kovaakin vahaa tehokkaampi suoja autosi maalipinnalle. Pintakäsittely suojaa jopa pieniltä kiveniskuilta, joten pinta pysyy kiiltävänä ja kauniina huomattavasti pidempään. Pintakäsittelyn ansiosta autoa ei tarvitse vahata yhtä usein ja pestessä lika lähtee helpommin pois. Pintakäsittely voittaa vahauksen myös siinä, ettei se lähde pesussa pois, kuten vahaus, vaan kestää huomattavasti paremmin. 

Automaalaus miellyttävästi ja vaivattomasti - varaa aika!

Olipa kyse sitten pienestä naarmusta, ruosteesta tai suuremmasta vauriosta, me korjaamme ja maalaamme autosi pinnan uudenveroiseksi. Korjatun maalipinnan virheettömyys ja kestävyys varmistetaan tarkastuksilla ja tarvittavilla viimeistelytoimenpiteillä ennen auton luovutusta asiakkaalle. Tuo ajoneuvosi maalattavaksi J.M. Pro Paintille Helsinkiin, Vantaan kupeeseen tai Porvooseen - kumpi sinulle parhaiten sopii. Varaa aika jo tänään!

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

J. M. Pro-Paint Oy
Akkutie 5
00770 HELSINKI

Y-tunnus: 2125719-8
Puh: 09-3891142

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

J. M. Pro-Paint Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.