Autokorjaamo Helsinki

J.M. Pro-Paint Oy on palveleva autokorjaamo Helsinki – Espoo – Vantaa -akselilla. Monipuoliset palvelumme sisältävät kaiken aina autojen kolarikorjauksista, runkojen oikaisuista ja peltitöistä automaalauksiin. Myös tuulilasien vaihto ja muoviosien korjaus kuuluvat palveluihimme. Korjaamme henkilöautojen ohella myös muut kulkuneuvot, kuten bussit, pakettiautot, asuntovaunut ja -autot sekä muut alle 4500 kilon hyötyajoneuvot.

Auton kolarikorjaukset Helsingissä

Autokorjaamomme toteuttaa auton kolarikorjaukset pääkaupunkiseudulla asiantuntemuksella ja vuosien tuomalla kokemuksella. Meille kolarikorjaus on jokapäiväistä työtä, joten vahingon sattuessa voit luottaa turvallisin mielin ammattitaitoomme ja ripeään palveluumme Helsingissä ja sen lähiseuduilla.

Maalauspalvelut

Toteutamme ammattitaidolla myös maalauspalvelut. Mikäli autosi maalipinta on ruostunut, naarmuilla tai jotenkin muuten vaurioitunut, esimerkiksi kolarista johtuen, me pistämme sen kuntoon. Maalaamme ammattitaidolla myös matkailuautot, asuntovaunut ja raskaan liikenteen ajoneuvot. Käytössämme on kaksi maalauskammiota (isompi ja pienempi), mikä mahdollistaa kaiken kokoisten ajoneuvojen maalaamisen.

Auton rungon oikaisut

Auton rungon oikaisut tapahtuvat autokorjaamossamme varmalla otteella. Jos auton runko on vääntynyt esimerkiksi kolarista johtuen tai jostakin muusta syystä ja haluat saada autosi takaisin vanhaan muotoonsa, suoritetaan tällöin rungon oikaisu. Koska rungon vääntymiä on hankala korjata itse ilman asianmukaisia työkaluja ja välineitä, kannattaa aina kääntyä ammattitaitoisen ja palvelevan autokorjaamon puoleen. Me oikaisemme rungot takaisin oikeaan muotoonsa mallista ja merkistä riippumatta.

Auton peltityöt

Auton peltityöt tapahtuvat toimestamme aina asiantuntemuksella. Kun autosi vaurioituu kolarin tai jonkin muun haaverin seurauksena, seurauksena ovat yleensä vähintäänkin peltien lommoutuminen sekä mahdollisesti muut kosmeettiset vauriot auton pintaan. Me korjaamme sekä pienet lommot että suuremmat peltivauriot ammattitaidolla.

Muista, että J.M. Pro-Paint Oy on palveleva autokorjaamo Helsinki – Espoo – Vantaa -akselilla. Meille ovat tervetulleita kaikki alan palvelua tarvitsevat asiakkaat ympäri pääkaupunkiseutua.

palvelu

010 3244 800

Menestyjat 2017 rgb FI 117px

 

Sijaisauto

sijaisauto2Sijaisauto korjauksen ajaksi. Kysy tarjousta 

Vahingon sattuessa

Täytä vahinkoilmoitus helposti verkossa tai soita meille numeroon 010 3244 800, niin autamme sinua vahinkoasioissa.

Yhteistyössä

Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Asiakkaana voit itse päättää, missä autosi vauriot korjataan, vaikka maksajana on vakuutusyhtiö.

Sijaisauto

Varaa korjauksen ajaksi edullinen sijaisauto käyttöösi. Muista mainita sijaisauton tarpeesta huoltoa tai korjausta varatessasi.

Sattuiko vahinko?

Siirry täyttämään vahinkoilmoitusta helposti verkossa!

vakuutusyhtiot2

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

J. M. Pro-Paint Oy
Akkutie 5
00770 HELSINKI

Y-tunnus: 2125719-8
Puh: 09-3891142

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

J. M. Pro-Paint Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.